Odgovorno
igranje.

Budite sigurni.
Igrajte sigurno.

U PSK, želimo vidjeti sve naše igrače kako uživaju u iskustvu igranja. Želimo Vam osigurati sigurno igračko okruženje i osigurati da Vam igranje bude ugodno.

Kao odgovorni priređivač igara na sreću u Hrvatskoj, koji udovoljava zahtjevima iz međunarodnih propisa i standarda, uključujući i Zakon o igrama na sreću (NN i ostale propise, nudimo širok opseg samorestriktivnih limita za sve naše igrače).

Ali, čekajte, to nije sve! Mi smo odlučni učiniti i više nego što je udovoljavanje zakonskim obvezama, ozbiljni smo u vezi s osiguranjem velikog igračkog iskustva, a to počme u školi za starije. U suradnji s projektom Rubikon, naše putujuće obrazovne ekipe putuju po cijelom području zemlje podučavajući kako zauzeti pravi pristup igranju, a pri tome da budete sigurni i da se zabavite.

Pročitajte ovdje nešto više o našim inicijativama u vezi sa sviješću o igranju, uključujući i detalje o pravilima klađenja, financijskoj pismenosti kao i tome kako ostati siguran prilikom on-line aktivnosti.

U ovome smo zajedno.

Kako bi igranje ostalo zabavno, a što je najvažnije i sigurno, od iznimnog je značaja da se radi zajedno.

U PSK, kao vodećem tržišnom priređivaču, cijenimo trendove na tržištu i koristimo najnovije i najveće inovacije i iskustva stečena širom svijeta. Na osnovu toga, ponosni smo što možemo reći da smo u suradnji s lokalnim i međunarodnim savjetnicima razvili posebni alat – Zaštita PSK igrača. Ovaj nam alat omogućava otkriti potencijalne rizike na temelju toga kako igrate, te da Vam pružiti personalizirani savjet o tome kako Vaše iskustvo zadržati s nama na zabavan i siguran način.

Prilagodite me.

Nudimo opseg alata kako bismo Vam pomogli držati igranje pod kontrolom. Sva ograničenja mogu biti definirana i modificirana u bilo kojoj točci preko opcije za prilagodbu Vašeg profila. Čim se prijavite, jednostavno izaberite opciju „Postavke“, a nakon toga i opciju „Ograničenje odgovornog igranja“. Prilagodite jednu, dvije ili sve opcije tako da odgovaraju Vašim potrebama.

Govorimo o novcu.

Maksimalni iznos uloga

Možete kontrolirati Vaše trošenje i samo onu igru u okviru Vašeg proračuna tako što ćete postaviti Vaše osobne dnevne, odnosno mjesečne ograničenje uloga. Čim se dosegne ograničenje, više se ne prihvaćaju nikakvi ulozi i morati ćete sačekati do početka sljedećeg perioda kako biste mogli sudjelovati u igrama na sreću.

Maksimalni iznos gubitka

Kako biste se osigurali da ne izgubite više nego što želite, možete postaviti (odrediti) Vaše osobne dnevne odnosno mjesečne limite za gubitak. Takav limit uzima u obzir uloženi iznos kod svakog uloga tijekom izabranog perioda, a svako sudjelovanje u igri na sreću se smatra gubitkom sve dok se ovo ne razriješi dostizanjem limita za gubitak.

*Limiti trošenja su postavljeni prema hrvatskoj valuti HRK.

Potrebna mi je pauza (prekid).

Ako su određivanjem prethodnih parametara iscrpljene opcije i ako osjećate da jednostavno morate pritisnuti na opciju “pauza”, također nudimo opciju za prekid na neko vrijeme.

Samoisključenje

Ako razmišljate o nešto dužem prekidu igranja ili ako ste općenito zabrinuti glede Vašeg igranja, možete se samoisključiti iz naših stranica.

Samoisključenje možete izvršiti samostalno, u postavkama Vašeg računa. Također, možete kontaktirati naš tim za podršku kako biste zatražili bilo koju od gore spomenutih opcija. Možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte (e-mail), na adresu: [email protected]. Mi smo ovdje za Vas i bit ćemo sretni da Vam pomognemo.